مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و سند خودرو

سلام من چند سال پیش خودرویی رو فروختم که یه قولنامه ی دستی بین طرفین امضا شده یعنی نه دفترخانه رفتیم نه نمایشگاه خودرو حتی برگ سبز و سند خودرو هنوز دست من هست و بنام منه الان خریدار برای تعویض پلاک نمیاد آیا میتونم ماشینم رو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید و درخواست فک پلاک کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با دردست داشتن تمام مدارک امکان ان وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با مراجعه به پلیس راهور درخولست توقیف خودرو را بدهید اگر انجام شد از طریق قضایی الزام و توقیف را بخواهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بیع واقع شده و قابل انحلال نمی باشد اما می توانید دعوی الزام به فک پلاک علیه وی اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تنها میتوانید الزام به فک بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
هرچند در این رابطه باید قولنامه و اسناد مربوطه بررسی گردد ولی به صورت کلی ، درصورتیکه بیع بصورت صحیح و قانونی انجام شده باشد فقط میتوانید از طریق قانونی تقاضای فک پلاک و الزام نامبرده به فک پلاک و تنظیم سند رسمی را پیگیری نمایید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی که چنین شرطی را در قولنامه اورده باشید می توانید ضمنا میتوانید الزام ایشان به ایفای تعهدات را ضمن دادخواست از دادگاه بخواهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام
خیر ماشین را نمیتوانید پس بگیرید اما پلاک ماشین را میتوانید توقیف کنید