مشاوره حقوقی رایگان - تعویض همزمان اتاق و رنگ خودرو

سلام خسته نباشید
آیا میشود اتاق و رنگ خودرو را همزمان به صورت قانونی عوض کرد.
کجا باید مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به راهور مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را بصورت حضوری از راهور مرکز استان پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام تعویض اتاق رنگ و موتور خودرو در موارد محدود و با مجور پلیس راهنمایی و رانندگی انجام میشود بنابراین در صورت وجود عیوبی که مجبور به تعویض هسشتید میتوانید به پلیس راهور مراجعه و در خواست خود را ثبت نمایید