مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام عرض ادب همسر بنده از زمان خدمت دوچار عصاب روان شدید شده تو بیمارستان طالقانی بسترشده و در بیمارستان راضی تبریز هم بستری شده بود که من پرونده‌اش گرفتم الان چند سالی هم هستش که تحت نظر بهزیستی هستش و کمسیون بهزیستی بهش کارت عصاب روان شدید داره مریضیش در حدی که خود بهزیستی هم نمیتونه برا کار کردن به جای معرفی کن 4 سال هم سابقه بیمه داره که برا خیلی وقت پیش مریضی دوقطبی هم داره بزرگوار میخواستم بندرو راهنمایی بفرمائید که به همسرم از کار افتادگی تعلق میگیره واقعا شرایط مالی بدی داریم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.
از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمه پیگیری کنند تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود