مشاوره حقوقی رایگان - برداشت مبلغ کلاهبرداری از حساب مشتری توسط بانک

سلام، چند روز پیش در سایت آگهی گوشی معامله کردم و خریدار پس از واریز مبلغ و چک کردن حساب از صحت واریزی به اسنپ خریدار تحویل دادم، فردا صبح متوجه مسدودی حساب از سمت پلیس فتا شدم. به فتا گزارش کلاهبرداری دادم و همچنین از شخص خریدار در دادسرا شکایت کردم و مراحل کلانتری و پلیس آگاهی. روز بعد همان مبلغ از حسابم توسط شعبه برداشت شد. خواستم بپرسم آیا بدون جلسه دادگاه و تفهیم اتهام، بانک یا مراجع دیگری اجازه برداشت مبلغ را از مشتریان خود دارند یا فقط حساب باید مسدود شود تا زمان تشکیل دادگاه؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور قضایی چنین امکانی وجود دارد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام حساب فقط مسدود میشه و در صورت مخکومیت و اجرا پول برداشت میشه