مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کارت

سلام ببخشید من کارت مو اجاره دادم و حساب صرافی که از حسابم ارز دیجیتال خریداری شده نه تنها طرف به من پول نداده بلکه حسابم مسدود شده 5 روز پیش بعد کارتم مسدود شده تماس گرفت یه شخصی گفت از حساب من پول اونده به حسابه شما بعد الان حسابه من مسدوده بعد من از طرف پیج اینستا باهاش اشنا شدم پیج اینستا هم داره کار میکنه پیام های تلگرامم هست که من به ایشون کارتمو اجاره دادم باهاش میتونید راهنمایی کنید تا من بتونم بیگناهیمو ثابت کنم

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام شما متهم اول جرایمی هستید که با حساب شما انجام شده و سریعتر شکواییه علیه ان شخص (مالک پیج اینستا) و تحقیق از طریق پلیس فتا انجام دهید و مسله را ساده نپندارید که شکایات کلاه برداری و پول شویی ووو به زودی علیه شما طرح خواهد شد و دفاع در آن و اثبات بی گناهی سخت خواهد بود و حد اقل به رد مال محکوم میشوید. سریعتر اقدام کنید