مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت چک

سلام یه فقره چک دارم به نام یه شرکته ولی مدیر امضاش کرده شکایت امضا کننده را برای پرداخت وجه چک نمودم ولی قاضی رای عدم استماع صادر کرد و گفت همزمان باید از شرکت هم شکایت میکردی آیا میشه اعتراض بزنم و شکایتم رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی مجددابه طرفیت شرکت بامدیرعاملی...دادخواست مطالبه وجه راتقدیم دادگاه کنید.موفق باشید

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

بايد به طرفيت هر دو طرح دعوا كنيد