مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

سلام دوستان و وکلای عزیز ... بنده ماشیمنو فروختم به یه نفر اونم فروخته به یکی دیگه. چند دست چرخیده ماشین ... چک رو هم پاس نکرده اونی ک من فروختم...فسخ قرارداد کردم. و توقیفشو گرفتم ولی ماشین دست یکی دیگه هست برده پنهان کرده و ب گفته خودش اوراقی کرده ... الان برای استرداد میتونم از اونی ک ماشین دستشه شکایت کنم تا ماشینمو بیاره تحویل بده؟ قولنامه بین اون چند نفر ک دست به دست شده احتیاج هست تا استرداد کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام شما در خواست توقیف خودرو رو بهم بدید .با توجه به فسخ قرارداد اول خودرو در ید هر کی هم باشه متوقف بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اینجا خودرو را هرجا که یافتید می‌توانید توقیف کنید