مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام وکلای گرامی عرض ادب وخسته نباشید. من خریدار زمین هستم آقایی با جعل صاحب زمین یعنی فروشندی که به من زمین رافروخته مبایعه نامه ای درست کرده وفروخته خریدار هم دیوار کشی کرده، ببخشید سوالم 1-اینه من میتونم مستقیم از جاعل شکایت کنم مبنی بر جعل و فروش مال غیر؟ 2- از متصرف شکایت کنم یا از جاعل؟ 3- از هر دو تحت عنوان فروش مال غیر ومتصرف میتونم شکایت کنم؟4-روزی که دیوار کشی می کردند من بودم چون زمین را دقیقا نمی مدونستم کدام گفتم این که دیوار کشی نیست از منه حالا معلو م شده همون که دیوار کشی شده از منه اگر در دادگاه مطره کنند جواب چی بدهم ممنون از لطف وکراماتتان باز هم عذر خواهی می کنم5- وراث صاحب زمین هم حاضرند در دادگاه به نفع ما شهادت بدهند

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .با طرح شکایت از فروشنده و خريدار متقاضی رد عین مال بشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است