مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص شکایت مطالبه و استرداد وجه

سلام همسر بنده زوجه به دلیل اینکه ضامن نداشت وام ازدواج خود را به من داد و من و یکی از دوستانم ضامن شدیم و ایشان وام رابه حساب بنده واریز کرده و هم اکنون بنده اقساط انرا پرداخت میکنم حال ایشان ازبنده رفته شکایت مطالبه و استرداد وجه انجام داده است و پدر وبرادرش را به عنوان شهود معرفی کرده میخواستم بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .تمامی این ادعا ها و توافقات را به همراه ادله و فیش های واریزی به بانک و کمک یک وکیل مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین که ثابت کنید اقساط را شما پرداخت می کنید به نفع شماست