مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر فوت شده توسط دختر بیوه

سلام پدرم به تازگی فوت شده و مادرم هیچ درآمد یا حقوقی از طرف پدرم نداره. ولی از پدرم مقداری ارثیه بعد از انحصار وراثت بهش قراره برسه. آیا حقوق پدربزرگم که فوت شده به مادرم تعلق میگیره؟ یا بخاطر ارثیه حقوق پدرش شاملش نمیشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر می‌تواند تمام مهریه خود را مطالبه کند

یک هشتم ارث خود را ببرد و حقوق نیز دریافت نماید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
بله حقوق پدربزرگ به مادرتون تعلق میگیرد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام ... در فرض تحقق شرایط از جمله فقدان شغل و فقدان شوهر، مستمری فوت به وی تعلق گرفته و ارث در این قضیه تاثیری ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مادرتان می تواند مستمری پدرش را دریافت کند.
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید درخواست خود را از طریق بیمه پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه تحت کفالت بوده تعلق میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حقوق پدر مادرتان در صورتیکه مادرتان بیکار و بدون شوهر باشد به ایشان تعلق خواهد گرفت

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. ارتباطی به ارثیه ندارد. اگر مادرتان شغل نداشته باشند تا زمانی که مجرد هستند حقوق پدرشان به ایشان تعلق می گیرد.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر منظورتان پدر بزرگ مادری است و مادرتان دارای شرایط قانونی اعم از اینکه شغل نداشته باشد و یا بازنشسته نباشد که از محلی حقوق دریافت کند ، در هر حال میتواند در صورت فوت شوهرش از مستمری پدرش استفاده نماید . و ارتباطی به ارثیه او رسیده ندارد .

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
درصورت وجود شرایط بلی
ارثیه ارتباطی به دریافت حقوق پدرشان ندارد

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

ارثیه وحقوق مستمری به همدیگر ارتباط ندارن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند تقاضای برقراری مستمری نماید