مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر

سلام
بنده ملکی را با سند رسمی تک برگ از صاحب قبلی خریداری کرده ام که خود صاحب قبلی هم از یکی از شرکای سازنده خانه با سند خریده بوده است
امروز متوجه شدیم که دو شریک سازنده در همان زمان با هم به مشکل خورده بودند و یکی از دو شریک برای چند واحد خود سند گرفته بوده است و بدون اجازه دیگری فروخته است
میخواستم بدانم تکلیف ما که سند رسمی تک برگ داریم و این فروش مال غیر دو دست غیر از ما چرخیده است چیست
ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید با استناد به مبایعه‌نامه و مستندات شکایت خود را مطرح نمایید و

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، وقتی ملکی بنام کسی سند رسمی صادر گردیده، برای دیگران سند رسمی دیگری صادر نمی گردد، مگر اینکه مالک قبلی مقداری از ملک را به دیگری فروخته باشد که برای الباقی ملک فروخته شده سند مشاعی صادر گردد. و اگر شما مالک شش دانگ ملک هستید باید اقدام قانونی برای ابطال سند مشاعی صادره و الزام به تنظیم سند تمامی ملک موصوف را از دادگاه بخواهید.