مشاوره حقوقی رایگان - تعديل اقساط مهريه

باسلام. بنده مهر خود را اجرا گذاشتم و همسرم محكوم به پرداخت شده است. دادخواست اعسار داد و مهريه به صورت ٥سكه تمام بهار پيش قسط و ٤ماه يك سكه تمام بهار تقسيط شد، حال همسرم دادخواست تعديل اقساط را به دادگاه ارائه كرده است و زمان دادگاه تعيين شده است. سوال دارم با توجه به اينكه شوهرم سرباز است آيا پيش قسط كم و اقساط زياد ميشود؟ رأی دادگاه تعديل اقساط مهريه پس از تشكيل جلسه تا چه مدت اعلام ميشود؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

دادگاه باتوجه به درامد همسرتون اگر نسبت به زمان صدور رای تغییر کرده باشد اقدام به تعدیل اقساط میکند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معمولا پیش سکه هاتغییرنمی کندلیکن اقساط امکانش وجوددارد،ضمنااین امور به تشخیص قاضی محترم پرونده میباشد.موفق باشید