مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

با مردی وارد رابطه شدم همان روز اول اصرار ازدواج داشت، قبول نکردم گفتم مدتی همدیگه رابشناسیم بعدتصمیم بگیریم،نمیزاشت ازخونه بیرون برم خرجم رامدتی داد،یواشکی ازم فیلم گرفته بودوتهدیدم میکرد،صدهابارگفتم نمیخام باهات باشم ولم کن،اماتهدید میکرد فحش،توهین،تهمت،و.

شکایت کرده سی تومن بمن داده پولش را میخاد، الان میتونم منم شکایت کنم ازش؟ پیامها ماله یکسال پیش بوده قاضی حکم میده بازبینی بشن تاثابت بشه بزور تهدیدمدتی با من بوده ومزاحمت ایجاد میکرده؟

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود اگر وجوهی که پرداخته بابت نفقه یا خرجی به شما داده است که قابل مطالبه از طرف او نیست ولی اگر پرداخت پول به شرط وقوع ازدواج بوده است و این شرط مکتوب باشد یا شاهدی داشته باشد حق مطالبه را دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مبالغ اگر هبه باشد
قابل مطالبه نیست زیرا مصرف شده است
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت مزاحمت و تهدید از تاریخ اطلاع یکسال فرصت برای شکایت دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پرینت پیام ها تا شش ماه گذشته قابل پیگیری است.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه تنها مدرک شما پیام باشد متاسفانه بالای شش ماه قابل استعلام نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پیام های مربوط به یکسال قبل قابل اخذ پرینت نیست اما اگر اصل پیامها در گوشی شما موجود است میتواند تحت عنوان اماره در علم قاضی موثر باشد اما از سوی دیگر شما میفرمایید یکسال از این مساله گذشته لذا مشمول مرور زمان شده و هیچکاری به جز درخواست اعسار جهت پرداخت اقساطی مبلغ مذبور یا واریز وجه ندارید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام اگر از زمان تهدید ایشان یک سال گذشته مشمول مرور زمان میشود و شکایت شما رد میشود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پیام ها تا 6ماه دار طریق اپراتور قابل رد یابی هستند

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
پیام ها حداکثر تا 6 ماه قابل بازیابی هستند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و سنجیده بررسی کنین