مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

سلام وقت شما بخیر لطفا جواب بدین من خیلی سردرگمم
من دوسال و نیم پیش با یه اقایی پنج بار رابطه ی جنسی داشتم و الان نامزد دارم با نامزدم هم سه بار رابطه داشتم ماجرا رو برایه همسرم تعریف کردم اما با دروغ من به ایشون گفتم فقط یکبار رابطه بودم اونم چند ماه پیش بوده و دیگه تموم شده نگفتم دو سال و نیم پیش بوده ایشون الان وکیل گرفتن و میخواد منو ببره پزشکی قانونی ایا با وجود اینکه دوسال و نیم گذشته و من در طول این زمان هیچ رابطه ای نداشتم جز با خودش طی همین یک ماه که سه بار بوده میتونه تعداد دفعات و تاریخ رو مشخص بکنه؟خیلی منو میترسونه میگه همه چیو نشون میده اینکه چند بار رابطه داشتی مشخص میشه اگر بیشتر از یکبار بوده باشه واقعا قابل تشخیصه که چند بار بوده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید توسط پزشک زنان معاینه شود تا اظهارنظر دقیقی کند

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر، پزشک قانونی تعداد دفعات رو مشخص نمیکنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
انکار نمایید
در غیر این صورت مجازات سنگین خواهید داشت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، امکان تشخیص حدودی زمان ازاله بکارت هست منتها تعداد دفعات خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان تشخیص چنین مواردی با توجه به داشتن رابطه با ایشان و مرور زمان نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست مگر اینکه شما اقرار به موضوع کنید.
و با توجه به اینکه عقد هستید فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت توسط شوهرتان از بین رفته است و شکایت رابطه نامشروع یا زنا نتیجه ای نخواهد داشت
مگر اینکه شما اقرار کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر با توجه به زمان زیاد قابل تشخیص نیست مگر اینکه خود شما اقرار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مشخص نمی‌شود.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
خیر تعداد دفعات رابطه قابل تشخیص نیست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما مشخص میشود صداقت از همه بهتر است صادق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشک قانونی تعداد دفعات رو مشخص نمیکنه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در صورت مراجعه فرد در 72 ساعت اول بعد از تجاوز جنسی با نامه مراجع قضایی به پزشکی قانونی، می‌توان اقدامات لازم برای معاینه و نمونه برداری را به انجام رساند. همچنین اگر فرد قربانی، دختر باشد از علائم ایجاد شده می‌توان تا سه هفته اول، زمان تقریبی تجاوز جنسی را تشخیص داد. از سویی در مراجعه زود هنگام این افراد، می‌توان آثار ایجاد شده بر نواحی مختلف بدن وی را نیز بررسی و اعلام نظرکرد. روش هاي پزشكي قانوني و پيامك ها و دلايل ديگر باعث اثبات موضوع خواهند شد.چون عمل منافی با عفت عمومی است با اقرار طرفین، شهادت شهود و علم پیدا کردن قاضی با توجه به مدارک و مستندات قابل اثبات است، این مدارک می‌تواند شامل تماس‌های طرفین، پیام‌ها و فیلم‌هایی که مبنی بر ایجاد رابطه بوده است، باشد.

اگر ایجاد رابطه بین کسانی که با هم رابطه زوجیت ندارند، از راه شبکه‌های اجتماعی باشد، باز هم با استفاده از راهکارهایی قابل اثبات است ، همه ی مواردی که ذکر شد چنان سندیت دارد که از طرف هیچکدام از طرفین قابل انکار نیست و قاضی با توجه به بدیهی بودن آن‌ها رای را صادر خواهد کرد.

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

بعید میدونم این موضوع قابلیت اثبات داشته باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پزشک قانونی می تواند تشخیص بدهد که پارگی بکارت حدودا برای چند سال پیش است یا به تازگی بوده .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً چنین مواردی قابل تشخيص دقیق نیست