مشاوره حقوقی رایگان - فراهم نمودن اثاثیه بابت تمکین زوجه

سلام، خانومی بیماری صرع دارد اما قبل از ازدواج به زوج مطرح نکرده! زوجه تقاضای مهریه هر پنج تا نموده، درخواست نفقه جاریه و معوقه و نفقه بیشتر کرده است!
زوج برای با دادخواست شکایت کیفری برای بیماری خانوم تقاضا کردن اما زوجه به پزشکی قانونی مراجعه نمیکنند!
زوج اجبار به تمکین شده منزل زوج مرحله اول بابت متراژ کوچک و اثاثیه مستعمل تایید نشده
مرحله دوم تمکین منزل دوستش را آماده سازی کرده!؟ اما کارشناس متوجه آلبوم صاحب خانه اصلی (دوست زوج) شده!؟
حال ممکنه با دیدن آلبوم رد تاییدیه منزل زوج شود؟ منزل مجزا از اثاثیه نُو و آپارتمانی است!
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
صرف پنهان کاری زوجه قابلیت وصف جزایی ندارد وقابل مجازات نیست
درخصوص تهیه مسکن زوج باید مسکن تهیه کند وصرف البوم عکس دیگران دلیل محسوب نمیشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
صرف دیدن یک آلبوم عکس از دیگران مانع از نظر دادن کارشناس نیست در ثانی کارشناس چه حقی دارد که عکسهای خصوصی دیگران را رویت نماید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام کارشناس نظر خود را اعلام می‌کند وممکن است موضوع آلبوم را در گزارش خود درج نماید ولی صدور حکم بستگی به نظر قاضی دارد