مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه سهوی در ذکر پارکینگ بدون مزاحم در قولنامه

بنده ملکی رو 9 سال پیش خریداری نمودم در قولنامه شماره پارکینگی که به من اختصاص داده شده بود اشتباه بود ولی در سند درست ذکر شده بود. و من طبق اظهارات بنگاه و فروشنده فکر میکردم بدون مزاحم است. چون خودم سکونت نداشتم و دست مستاجر بود، مشکلی پیش نیامده بود من دوسال پیش ملک رو فروختم. بعد دو سال هنگام فروش ملک توسط خریدار متوجه میشوند که قطعه پارکینگ که تعلق گرفته دارای مزاحم میباشد. یعنی در اصل قطعه ثبت شده در سند دارای مزاحم است. در قولنامه و سند رسمی بین من و فروشنده شماره پارکینگ درست ذکر شده و مشکلی نیست ولی من روی سابقه ای که وجود داشت بدون مزاحم اعلام کرده و در قولنامه آمده است. حالا خریدار ادعای وارد آمدن خسارت بابت فروش ملک کرده است. آیا بنده مقصر هستم درصورتی که پارکینگ همانی است که در سند آمده ولی بعلت عدم مراجعه کسی بابت پارکینگ بنده طبق اشتباه موجود در قولنامه اول فکر میکردم بدون مزاحم است.؟ آیا فروشنده یا بنگاه اول مقصر است؟ آیا خریدار بنده میتواند از من طلب خسارت کند؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

اگر در صورتمجلس تفکیکی پارکینگ مزاحم متعلق به شما باشد حق با خریدار است

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به اینکه شما فروشنده آپارتمان هستید مسول پاسخگویی به خریدار می باشید . و وفق مقررات باید هرگونه موانعی در استیفا منفعت بهره بردار را بردارید. طبعا با توجه به مسولیت شما جبران خسارت هم به عهده فروشنده است .