مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام برای کسی ضامن شدم وثیقه گذاشتم ولی طرف خودشو معرفی نمیکنه و فرار کرده الان اجرای احکام ده روز مهلت داده اگه طرف خودشو معرفی نماید وثیقه من را به اجرا خواهد گذاشت الان میخواهم از دادگاه فرصت بخوام تا اون طرف را پیدا کنم و تحویلش بدم الان باید چکار کنم لطفا مرا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمکان مخفی شدن وی رامیدانیدازدادگاه تقاضای حکم جلب وورودبه مخفیگاه رااستدعانمایید.موفق باشید

پرسشگر :

سلام مکان مخفی شدنش را نمیدانم میشه از دادگاه فرجه زمانی بخواهم تا متهم را پیدا کنم باتشکر از راهنمایی جنابعالی

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

استمهال منوط بنظر داديار اجراي احكام و موافقت محكوم له ميباشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از اجرای احکام درخواست استمهال معقول نمایید.یاالله