مشاوره حقوقی رایگان - وثيقه برای دادسرا

سلام وقت شما عزيزان زحمت كش بخير
من براي يكي از دوستان ميخواستم براي دادسرا تهران سند بزارم متاسفانه سند گم شده كپي سند و بنچاق اصلي شو دارم كه قطعي بنام من خورده ايا ميتونم كپي سند و با بنچاق اصليش كه شش دانگ بنام من هست رو وثيقه جهت دادگاه بزارم ميتونم اصلا استعلام بگيرم سند نه بازداشته نه چيزي فقط گم شده
چون گرفتن المثني زمان بره نميخوام بازداشت بشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از دفتر خونه مربوطه درخواست رونوشت برابر اصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر امکان وثیقه گذاشتن سند ، از روی کپی سند وجود نخواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از دفتر خونه مربوطه درخواست رونوشت برابر اصل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید مهر بازداشت در اصل سند زده شود در هر صورت با مرجع قضایی پیگیری و اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید گواهی برابر اصل از دفترخانه اخذ کنید .