مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه 200 میلیونی برای یک گرم هرویین

سلام
از برادرم چند روز پیش یک گرم هرویین گرفتن و وثیقه 200 میلیونی گذاشتن. ما فیش حقوقی رو جور کردیم ولی گفتن قبول نمیکنن، 100 میلیون وثیقه الان دو برابر شده و فیش حقوقی قبول نمیکنن‌. سند بردیم که اونم قبول نکردن و گفتن تک برگ باید باشه. الان برادرم تو بند قزلحصاره
خواستم ببینم ما چکار باید کنیم؟ راهی هست دادگاهشو زودتر بندازیم که تو زندان نمونه؟ و اگر این وثیقه رو نتونیم پیدا کنیم تا کی باید زندان بمونه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی نیست باید وثیقه تهیه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با مقام قضایی رسیدگی کننده صحبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید وثیقه به مرجع
قضایی ارائه نمایید