مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام و درود فراوان بر شما وکلای محترم.
من به شخصی چک داده بودم تاریخ دار که قبل تاریخ کل مبلغ را خرد خرد هم من با کارت خودم و هم خانم بنده با کارت خودش در فروشگاه ان طلب کار کارت کشیدیم و کپی رسید کارت را داریم حالا طلب کار رفته چک به اجرا گذاشته من باید الان چکار کنم ایا طلب کار میتواند مجدد پول چک را بگیرد یا قاضی محترم به رسید های کارت من که در فروشگاه طلب کار کشیدم توجه میکنه. ممنون میشم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

متاسفانه میتواند ادعا کند که ان مبالغ برای بدهی یا خرید مجزا بوده است ...شما باید درخواست لاشه چک را میکردید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

شما ابتدا می بایست اظهارنامه ای برای ایشان می‌فرستادید که لاشه چک را به شما بازگرداند.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر بتوانید ثابت کنید مبالغ واریزی بابت وجه چک بوده امکان پذیر است