مشاوره حقوقی رایگان - دعوا همسایگی

سلام دیشب دعوای همسایگی داشتیم وارد حریم خصوصی ما شدن دم در ما زنه اومد موهمو کشید بین زنها دعوا شد من به پلیس زنگ زدم چون شکایت داشتم وقتی پلیس اومد اونا رفتن با پلیس حرف زدن در صورتی که ما رنگ زده بودیم پلیس هم گذاشت رفت چون ریش سفیدا اومدن ما شکایتی نکردیم ولی الان اونا رفتن شکایت زنه شر کرده که مرد بهش دست زده در صورتی که زنا دعوا کردن و خودش وارد حریم خصوصیمون شد فیلم هم هست که نشون میده اون اومد الان اون میتونه ثابت کنه که مرد بهش دست زده ؟چون فرداش رفته شکایت کرده اتفاقی هم براش نیافتاد فقط چند تا از موهاش کنده شد البته ما ام زخمی شدیم الان جرم با کیه؟ چه باید بکنیم؟ باعث دعوا هم اون زنه بود چون بچه 4 سالمون پاش خورده بود به آجر کنار دیوارش که رویه جوب واسه آب حمومش آب کشیده تو کوچه میگفت این میخاسته اینو بکنه اومده بود و فوش مرده میداد و .... آدم خیلی شری هستن الان به نظرتون ما بریم شکایت یانه؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام درصورت وجود شهود و دوربین مداربسته بسته امکان طرح شکایت وجود دارد