مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف اجاره ملک

باسلام.اگر تمدید اجاره واحد آپارتمانی بدون عقد قرارداد کتبی رسمی باشد ،در صورت درخواست تخلیه ملک توسط مالک و امتنا مستاجر از تخلیه واحد ،باید چگونه مالک،واحد خود را پس بگیرد؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد اجاره تمام شده دادخواست تخلیه فوری از شورای حل اختلاف تقدیم کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اولا مشخص شود مستاجر به چه عنوانی تصرف دارد نیاز به بررسی بیشتری دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست حکم تخلیه را از دادگاه تقاضا نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق شورای حل و اختلاف و باید دادخواست ارائه شود و پروسه رسیدگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک می تواند با معرفی دو نفر شاهد دادخواست تخلیه بدهد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با شهادت شهود و ادله دیگر می توان عقد اجاره شفاهی را اثبات نمود در غیر این صورت مالک باید دعوای خلع ید اقامه کند جهت اخذ اطلاعات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حکم تخلیه را از دادگاه تقاضا نماید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با همان قرارداد ابتدایی میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه و در صورت داشتن شرایط تقاضای دستور تخلیه فوری کنید و در غیر اینصورت داخواست تخلیه مطرح کنید اما اگر اصلا قرارداد ندارید ابتدا باید با شهادت شهود رابطه استیجاری خود را در دادگاه اثبات کنید و سپس متعاقب آن اقدام به تخلیه ملک کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اگر قرارداد اجاره ای وجود ندارد، به استناد سند مالکیت طرح دعوای خلع ید علیه مستاجر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به استناداجاره نامه قبلی و معرفی دونفره عنوان شهود دادخواست تخلیه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست جهت حکم تخلیه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موجر باید ابتدا اظهارنامه برای مستاجر ارسال نماید
و بعد دادخواست دستور ‌تخلیه فوری در شورا مطرح نماید
ولی موجر باید شرایط تخلیه را
داشته باشد و

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، صرف انقضای مدت، برای تخلیه کافی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قرارداد توسط دو شاهد امضاء‌شده باشد دادخواست تخلیه فوری داده شود

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

اگر اجاره نامه عادی در دو نسخه تنظیم کرده باشید و دو شاهد هم زیر آن را امضا کرده باشند و مدت اجاره هم منقضی شده باشد میتوانید در شورای حل اختلاف درخواست صدور دستور تخلیه فوری بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر هیچ قراردادی ندارید باید خلع ید بگیرید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر اتمام مدت اجاره با مدت ده روز برای تخلیه تنظیم کنید
سپس دادخواستی مبنی بر خلع ید انجام دهید و در ضمائم هم قرارداد اجازه به اضافه شهود و همچنین اظهارنامه را قرار دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که قرارداد شفاهی است و به شکل کتبی منعقد نشده است ، ابتدا بایستی نسبت به اثبات آن اقدام بفرمائید تا به این طریق ، دستور تخلیه و یا حکم تخلیه را از مرجع قضایی دریافت کنید .