مشاوره حقوقی رایگان - مادرم فوت شده و پدرم ازدواج کرده و ما رو از خانه انداخته بیرون

سلام خسته نباشید من یه دختر 18ساله هستم ک حرفه ناخن فعالیت دارم ولی درآمد چندانی ندارم مادر من به علت مریضی فوت شدن و پدرم ازدواج مجدد کردن و الان چند وقتی هست ک من رو از خونه بیرون کردن و من الان خونه خواهرم زندگی میکنم ک ازدواج کرده میخواستم ببینم اگه شکایت کنم از پدرم دستم به جایی بند هست یا نه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون پدر مکلف است که نفقه دختر را تا زمان ازدواج پرداخت نماید

و شما باید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید