مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر در رای اعسار

به نام خدا و با سلام- پس از دادخواست طلب مهریه از همسرم که عندالمطالبه بود همسرم دادخواست اعسار داد .و در صورت اموالی که به ضمیمه دادخواست خود به دادگاه ارایه کرد. منکر هرگونه نقل و انتقال اموال خود شد و از اعلام کامل اموال خود به دادگاه خود داری نمود و متاسفانه به نفع او رای اعسار صادر شده و هنوز مورد اعتراض و تجدید نظر واقع نشده و رای قطعی نشده است و این در حالی است که انتقال خود روی از او یک روز پس از دادخواست مهریه توسط پلیس راهور تایید و اموالی دیگری نیز از او کشف که به تایید رسمی رسیده اما تکافوی پرداخت مهریه را نمی کند. سوال این است که آیا با توجه به ماده 16 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی که اشعار می دارد ((هرگاه محكوم عليه در صورت اموال خود موضوع مواد (3) و (8) اين قانون، به منظور فرار از اجرای حكم از اعلام كامل اموال خود مطابق مقررات اين قانون خودداری كند يا پس از صدور حكم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد كرده است دادگاه ضمن حكم به رفع اثر از حكم اعسار سابق محكوم عليه را به حبس تعزيری درجه هفت محكوم خواهد كرد)) می توان در تجدید نظر خواهی با تکیه بر این ماده قانونی و اینکه اموال خود را بطور کامل معرفی نکرده رای اعسار را رد کرد ؟ متشکرم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولاتایکسال قبل ازدادخواست اعساربایدتغییروانتقال اسنادرابه داگاه اعلام نمایدثانیاچنانچه مدرک ویاسندی ارائه نماییدکه ایشان برای فرارازدین اموال خودراانتقال داده قطعاتجدیدنظر حکم به رداعساروی راخواهدداد.موفق باشید

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورت اثبات امر مطمئنا تاثیر گذار است