مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

باسلام در پی ترک منزل توسط خانم آقا درخواست الزام به تمکین دادند خانم درخواست بررسی روانپزشکی نمود که نتیجه اعلام شد آقا مورد عدم کنترل خشم هنگام عصبانیت دارد خانم میتواند تمکین کند آقا اعتراض نموده و هنوز جواب نیامده آیا آقا که خود خواهان بوده میتواند در این مرحله تقاضایی استرداد دادخواست بدهد یا خیر
2،ایا با توجه به توافق محضری طرفین مبنی بر دریافت وجه از طرف خانم و صلح نفقه و مهریه نیاز هست در محضر اعلام کنند پرونده های باز در دادگاه مختومه شود یا خیر
3، خانم حق وکالت بلاعزل طلاق با اقدام جهت مهریه نفقه دارد آیا حالا که پول گرفته و بابت مهریه و نفقه قرارداد صلح امضا نموده وکالت نامه جهت مهریه و نفقه در آینده قابل اجرا است یا خیر

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

1_استرداد دادخواست ممکن نیست
2_اگر تصمیم بر مصالحه در تمام موارد است بله
3_وکالتنامه همچنان معتبر است