مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسرم توافقی جدا شدیم توافق کردیم مهریه به صورت اقساط اهی دو میلیون بهم پرداخت کنه
حالا زده زیرش میگه نمیدهم
کارمند دولت هست میخواهم همه اقساط هر ماه از حقوقش کسر بشه چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد و با شرایطی یک سوم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت نداشتن فرزند یک سوم حقوق از حقوق را توقیف کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه در گواهی عدم امکان سازش شما موضوع مهریه ذکر شده میتوانید تقاضای صدور اجرائیه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای اعمال کسر از حقوق و توقیف تا سقف یک چهارم از حقوق ماهیانه وی را در صورت وجود فرزند و یک سوم از ان حقوق در صورت عدم وجود فرزند نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به شعبه لایحه ای مبنی ب تقاضای صدور اجراییه نسبت به پرداخت مهریه بدهید. سپس پرونده را به اجرای احکام برده و از آنجا درخواست توقیف حقوقش را کنید.