مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر شخصی اقدام به خرید وسیله الکترونیکی به ارزش 10 میلیون ریال نموده و به جای واریز پول اقدام به ارسال رسید جعلی نماید،پس شکایت شاکی و مجرم شناخته شدن خریدار چه مجازاتی در پی دارد؟اگر شاکی شکایت را پس بگیرد،باز هم مجرم محسوب می شود،در این صورت منتظر چه حکمی باید باشیم؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام موضوع می تواند مشمول کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع باشد و چون مبلغ آن پایین تر از 100 میلیون تومان است، قابل گذشت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مشتکی عنه مجازات جرم کلاهبرداری را خواهد داشت
شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید و ...

و با رضایت شاکی پرونده مختومه
میشود