مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز مبلغ فسخ قرارداد به حساب دادگاه

با سلام
بنده بر اساس حق فسخی یکطرفه ای که در یک قرارداد مشارکت داشتم ، نسبت به دادخواست فسخ اقدام نموده ام و شعبه رسیدگی و زمان رسیدگی نیز برای بنده مشخص شده است حال سوال این است که مبلغ مشخص شده در شرط فسخ قرارداد را چه زمانی باید به حساب دادگاه واریز نمایم .( بعد از اعلام حکم دادگاه یا از زمانی که شعبه رسیدگی مشخص شده می توانم واریز کنم ) ؟ مورد دیگه اگر در این فاصله که من دادخواست فسخ داده ام و زمان رسیدگی چند ماه دیگر است اگر مبلغ را به حساب دادگاه واریز نکرده باشم و طرف مقابل موفق به دریافت جواز ساخت شود ( امکان فسخ و شرط آن پیش از دریافت جواز ساخت می باشد). آیا با توجه به اینکه پیش از اعلام حکم پول به حساب دادگاه واریز نشده طرف مقابل می تواند ادعا کند که چون پول قبل از دریافت جواز ساخت واریز نشده است لذا دیون فسخ کننده به جا آورده نشده است و دادگاه حکم را به نفع ایشان دهد ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پس از قطعیت حکم فسخ و بر اساس مفاد رای دادگاه می بایست اقدام نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اول اینکه شما می بایست قبل از اقامه دعوی فسخ، اظهار نامه ای به طرف مقابل مبنی بر استفاده از حق فسخ خود ارائه بدید . دوما پول مهم نیست کی به طرف پرداخت کنید مگر اینکه در قرارداد طور دیگه ای نوشته شده باشد .