مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودروی صلح شده

بنده به نام پدرم خودرویی از ایرانخودرو خریدم که هنوز اسنادش نیومده. و میخواهم بدون سند دفترخانه ای تعویض پلاک و برگ سبز بنام خودم بگیرم.
آیا خودروی صفر سند دفترخانه ای دارد؟
اگر سند دفترخانه ای ندارد، بعد از تعویض پلاک و گرفتن برگ سبز بنام خودم میتوانم هرزمان و بدون حضور پدرم سند قطعی بنام خودم یا خریدار جدید دیگری بگیرم؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، خودروهای جدید سند دفترخانه ای ندارند، قبل از آمدن برگ سبز و پلاک معمولا امکان انتقال به فرد دیگری از طریق صلح و نمایندگی وجود دارد. پس از صدور برگ سبز و ... مالک یا وکیل صرفا حق انتقال و... را دارد.

فاطمه ولی جانی

فاطمه ولی جانی:

باسلام
بله خودرو صفر سند دارد و در صورتي كه قصد فك پلاك بنام خود را داريد مي بايست پدرتان حضور داشته و در صورت انتقال سند يا ميبايست از ايشان وكالت داشته باشيد در غير اينصورت حضور شخص پدر ضروري است

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما تصور کنید اقای ناصر صاحب خودرو وثبت نام به نام ناصر که شخص غیر فامیل هست شده چه مراحلی نیاز به هر گونه انتقال دارد همان مراحل دقیقا باید رعایت شود ضمنا دفتر خانه سند ندارد بلکه بنا به وجود اسناد ومالکیت قادر به انتقال است وبیشتر تحقیق کنید ممنون

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر خودرو خریداری شده لیزینگی است با مراجعه به ایرانخودرو مصالحه بنام شما کنید تا اسناد بنام شما صادر شود