مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ی پدر برای عقد

باسلام من 25 سالمه و وقتی 14 سالم بود مادرم اقدام به طلاق از پدرم کرد و از اونموقع پدرم اصلا پیداش نشد و توی دادگاه چون به سن قانونی رسیده بودم ازم پرسیدن میخوای با مادرت زندگی کنی و من گفتم بله و حضانتمو به مادرم دادن الان میخوام عقد کنم واسه عقد پدرمو اصلا ازش خبر ندارم میشه مادرم امضا کنه؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خیر مادرتون نمیتونه ، ولی میتونید با توجه به اینکه اطلاعی از پدرتون ندارید با معرفی مشخصات و شرایط نامزدتون از دادگاه خانواده اجازه بگیرید