مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی نفقه در شورای حل اختلاف و اجراییه

من در شورا با همسرم که تقاضای مطالبه ی نفقه داشتند از سال 1400تا اکنون .که من عرض کردم پرداخت کردم و فیش هاشو از 1400تا اکنون ارایه دادم ولی سر مقدار مبلغ و رقم هر ماه و علت واریزی و...اختلاف داشتیم که شورا گفت به درخواست همسرم که کارشناسی بشه رقم هر ماه و هر سال که ارجاع به کارشناس نفقه دادیم و طبق یه گزارش اصلاحی موافقت کردیم برای ارجاع امر به کارشناس نفقه و بنده موظف به اجرا شدم .کارشناس مشخص کرد برای سال 1400و 1401 هر ماه حدود یک میلیون و پانصد و برای سال 1402هر ماه دومیلیون و پانصد....حالا سوالم اینجاست اگه اجراییه بگیره چطور میشه چون کارشناس کلی مقدار رقم ماهیانه هر سال رو گفته. فیش ها و رسید بانکی رو که از سال 1400تا الان پرداخت کردم کجا باید ارایه بدم و ضمن اینکه کارشناس نفقه گفتند من کارشناس حسابداری نیستم و اصلا واریزی ها رو ندید و گفت واریزی ها رو باید کارشناس حسابداری بررسی کنه نه من.و وقتی به شعبه شورا هم گفتم گفتند خود اجرای احکام تصمیم میگیره...و گفتند وایسا اجراییه بیاد ...لطفا راهنماییم کنید چون تازه کارشناسی نفقه و گزارش اصلاحی ابلاغ شده و و درخواست اجراییه میخواند بدند ...تکلیف واریزی های قبلی من چی میشه و کی بررسی می‌کنه و اینکه اجرای احکام قاضی داره که درخواست کارشناس حسابداری با فیش های واریزی و شهود و قسم و...بدم و امکان قسط بندی یا اعسار به ضررمه برای طلاق یا خیر...ممنون...من فیش های واریزی و پرینت بانک رو دارم در چند فقره هر ماه از ابتدا رقم هایی واریز کردم براشون...البته در دادگاه کیفری هم چند بار شکایت کردند که با توجه به واریزی ها منع تعقیب صادر شد...حالا حقوقی هم اینجا و دادگاه خانواده همزمان شکایت کردند که یکیش رسیدگی بشه اون یکی لغو میشه...لطفا در مورد این شورا و اجرای احکام و فیش های واریزی و تقسیط و...راهنماییم کنید...به کلی گیج شدم...چون شورا با هزار ترفند و تحت تاثیر خانواده ی همسرم راضیم کرد که گزارش اصلاحی رو امضا کنم و بعدش که فهمید دادگاه خانواده هم همین انفاق رو شکایت حقوقی کردند گفتند اگه روز دادرسی میگفتی مختومه میکردیم اینجارو ولی چون رسیدگی شده و گزارش اصلاحی شده دیگه نمیشه با توجه به اینکه اون شعبه شورا دیگه هم فرستاده برای دادگاه و رسیدگی نکرده...در ضمن اختلاف شدید داریم و دنبال طلاق هستم و هنوز سر خونه زندگی نرفتیم و جدا از هم زندگی میکنیم ولی به کارشناس گفتند زندگی مشترک داشتیم و تمکین در منزل مجردی و پدری و...داشتند و...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد