مشاوره حقوقی رایگان - تحویل خودرو توسط نمایشگاه به خریدار

باعرض سلام و خسته نباشید
من سال قبل همین موقع یک ماشین پراید فروختم ولی هیچ پولی نگرفتم و ماشین تحویل خریدار ندادم به نمایشگاه تحویل دادم که هر وقت خریدار به حساب من پول واریز کرد من با نمایشگاه تماس بگیرم که ماشین تحویل بدن ولی نمایشگاه بدون هیچ اطلاعی به بنده ماشین به خریدار تحویل دادن وتا حالا پول خودم را دریافت نکردم البته کل مدارک ماشین هم به نمایشگاه تحویل دادم ولی نمایشگاه همه مدارک بدون اطلاع به خریدار تحویل دادن از شما خواهش میکنم یه راهنمای به بنده بدهید
باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
اگر قرارداد را خود امضاء کرده اید باید مطالبه ثمن مطرح کرد والا به نحو دیگری طرح دعوا کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - چرا بعد از یکسال اکنون به فکر اقدام افتاده اید؟! این تاخیر سبب از بین رفتن حق فسخ شده است.
ثانیا - با امضاء مبایعه نامه ، خرید و فروش تمام شده است. در حال حاضر فقط می توانید نسبت به مطالبه وجه بابت ثمن معامله دادخواست بدهید.