مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده بانک از چک ضمانتی بنده

سلام علیکم
بنده سال 86 ضامن یک وام مضاربه ای 6 ماه در موسسه مالی اعتباری ... ... قم شده ام و ضمانت من تمام شد. وام گیرنده با پرداخت سود وام را مجدد تمدید می کند و مسوولین وقت بانک مدارک ضمانت بنده را بدون اطلاع و اجازه بنده مجدد در وام جدید استفاده می کنند . تاریخ جدید روی برگه ضمانت ما می نویسند (کاملا مشخص بر دستکاری روی ضمانت نامه است) از دو سال پیش یعنی بعد از گذشت 11 سال موسسه مالی از بنده و ضامن های دیگر بابت مطالبه وام شکایت کرده که در دادگاه شورای حل اختلاف ما اعتراض کرده و گفتیم اصل مدارک وام ارایه و کارشناسی شود به علت عدم ارایه مدارک اصل مدارک جهت کارشناسی در مدت مقرر دادگاه شواری حل اختلاف دادگاه پرونده را مختومه اعلام کرد . موسسه مالی تا قبل از اعتراض به رای مجدد برای تک تک کلیه مدارک ضمانت بنده و ضامن های دیگر را به صورت جداگانه شکایت می کند و بصورت اسناد تجاری تلقی کرده یعنی برای چک من جدا شکایت کرده، چک ضامن دیگر جدا و سفته ضامن سوم را جداگانه بصورت اسناد تجاری شکایت می کند.
هر چی به قاضی گفتم آقای من معامله ای با بانک نداشته ام چک برای ضمانت بوده و امانت نزد بانک بوده قبول نکرد
و گفت مگه داخل چک نوشتی که بابت چک ، چک قانون خودش داره ، الان بابت چک شکایت کرده اند و ربطی به چیز دیگه نداره ، هرچی گفتم با وجود اقرار مستقیم وکیل بانک و درج در صورتجلسه ، که چک ضمانتی است باز هم فایده ای نداشت قاضی گفت چک اسناد تجاری قانون داره باید پاس کنی .
آیا می تواند از بانک برای سوء استفاده از چک من شکایت کنم
خواهش می کنم راهنماییم کنید بعد از 11 سال 12 میلیون پرداختش برای من کارمند خیلی سخته. خیلی خیلی تشکر

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام
مراحل طولانی دارید
باید ابتدایا جعل شدن چک های خود (تاریخ انها) اثبات کنید و بعد اگر رای قطعی شده اعاده دادرسی
اگر هم هنوز رای قطعی نشده تجدیدنظرخواهی کنید
بهتر است با یکی از همکاران وکیل حضوری صحبت کنید

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.امکان احقاق حق شما از طریق اقامه دعوا علیه وام گیرنده و دفاع در دعوای مطروحه ( صرفنظر از اصل عدم توجه ایرادات در اسناد تجاری بنابر گفته صحیح قاضی پرونده) وجود دارد .به وکیل دادگستری جهت تنظیم دفاعیات لازمه و اقامه دعوامراجعه نمایید.امرتخصصی است.بایستی فرد متخصص اقدام لازم نماید.بحث دراین مقام نمی گنجد.