مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن وسیله در مشاعات و استفاده از پشت بام

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
همسایه ای داریم که کلی گلدان در راه پله گذاشته و قسمتی دیگر را صرف وسایل اضافیش نموده در ضمن در پشت بام هم وسیله قرار داده است. طبق عرف کلید پشت بام نزد مدیر میماند و در صورت نیاز ، سکنه از او گرفته و پس از انجام کار مجددا بازمیگردانند اما این همسایه کلید دارد و در آنجا طناب بسته و لباس پهن میکند و از این فرصت استفاده کرده و پتو و فرش میشوید . آیا میتوان کلید را از اون گرفت و فقط مواقع نیاز به او داد ؟ می توان بستن طناب در پشت بام شد؟ این همسایه 2 پارکینگ دارد و 3 موتور هم در کنار آن قرار میدهد آیا میتوان مانع حضور این تعداد برای یک واحد شد؟
به شورای حل اختلاف مراجعه نمودم گفت باید برید دادسرا و شکایت کنید؟ تحت چه عنوانی شکایت را مطرح نماییم؟ ضمنا من میتوانم برای اینکار اظهارنامه از طریق دفتر قضایی بفرستم یا فقط مدیر میتواند؟ و آیا اظهارنامه فقط در موارد مالی مورد استفاده قرار میگیرد؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد. ممنون از دوستانیکه حوصله میکنند و پاسخ میدهند

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده از مشاعات باید با توافق همه مالکین باشد