مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن وسیله در مشاعات

سلام خسته نباشید ما یه همسایه پیرزن و پیرمرد داریم که فرزندانشون برای بقیه واحدها ایجاد مزاحمت میکنند با سر و صدای خارج از عرف و در نیمه های پایانی شب با قرار دادن ماشینهاشون جلوی در پارکینگ و یکی از فرزندانش با اینکه اینجا سکونت نداره وسایل و لوازم مربوط به کارش رو و هر چیزی که فکر کنید رو یا داخل پارکینگ که کاملن در دید هست یا در فضای تعبیه شده برای قرار دادن پمپهای اب انبار میکنه اعتراض هم کردیم مادرشون میگن پارکینگ خودمونه دلمون میخواد وسیله بزاریم و قسمت پمپ هم میگه جای پمپ خودمونه اختیارشو داریم دو واحد دیگه هم که ما و همسایه دیگه هستیم راضی نیستیم برخورد هم کردیم حتی بعد از چند بار تذکر بابت سر و صدا و عدم رعایت درگیری پیش اومد و در کلانتری تعهد دادن سر و صدا نکنن حالا سوالم اینه راه قانونی وجود داره ما بتونیم جلوی قرار دادن وسایل که مال کسی هست که اصلن اینجا تملکی نداره و منزل پدرش هست رو بگیریم یا جلوی پارک مزاحم ماشیناشونو ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
یک لیست از مزاحمت‌های ایشان تهیه کنید و از مدیر ساختمان و دیگر همسایه بخواهید لیست را امضا کنند.
اولین مرحله شکایت از همسایه مزاحم بعد از تهیه لیست شکایت، مراجعه به دادگستری و نوشتن شکوائیه است.
شکوائیه توسط مقام مربوطه (دادستان و یا شورا حل اختلاف) مطالعه و سپس برای همسایه مزاحم اظهارنامه‌ای ارسال می‌شود. اظهارنامه شامل علت شکایت و زمان پاسخگویی متهم است، یعنی متهم طی یک بازه زمانی خاص فرصت دارد به شعبه‌ای که ایشان را فراخوانده مراجعه و درباره رفتار خود توضیح دهد.
در صورت عدم حضور ایشان شکایت از طریق پلیس خدمات قضایی به دادسرا ارسال می‌شود.
پس از ارسال پرونده شکایت از همسایه مزاحم به دادسرا تعیین شعبه شده و اقدامات لازم قضایی برای فرد مزاحم لحاظ می‌شود.