مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات آپارتمان

سلام ما تویه آپارتمان 15 واحده زندگی میکنیم که یه حیاط پشتی داره که محل رفت آمد نیست من یک کابینت فلزی 1متری در گوشه ای بدون مزاحمت با هماهنگی مدیر قبلی قرار دادم آیا این حق رو دارم که از سهم خودم از مشاعات استفاده کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به قانون تملک آپارتمان ها مراجعه نمایید . استفاده از فضای مشاع، موافقت مدیر یا مدیران یا کلیه مالکین لازم است هرچندکه در مشاعات سهم دارید