مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان حضور در دادگاه

سلام
پدر من پیر و ناتوان است. بابت شکایت تصادف بایستی در دادگاه حضور یاب که برایش ممکن نیست
البته خودش مقصر تصادف نبوده. نوه او راننده بوده و بعد از تصادف متواری شده. چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز مراجعه حضوری نیست بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید یا خود ایشان در دادگاه حاضر گردد یا وکیل دادگستری معرفی نمایند