مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن بالکن مسقف به واحد مسکونی

سلام
یه واحد 50 متری دارم
2 متر از این متراژ رو واحدی تشکیل میداد که با یه دیوار از آشپزخانه جدا شده بود
من اون دیوار رو برداشتم و اشپزخونه رو بزرگ کردم
حالا شنیدم میگن غیرقانونیه
برای مفاسا حساب اقدام کردم
میخام ببینم کار من غیر قانونی بوده و اگه آره چقد از طرف شهرداری مشمول جریمه میشم. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما به متراژ آپارتمان اضافه کرده باشیدبه شما پایان کار تعلق نمی‌گیرد لذا می‌توانید با همان پایه کار گذشته نقل و انتقال انجام دهید اما حتماً طرف مقابل را مطلع کنید چرا که برای شما تبعات حقوقی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به برررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و