مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن بالکن مسقف به خانه

سلام من می خواهم بالکن مسقف را به حال خانه اضافه کنم ایا این جریمه داره؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از لحاظ شهرداری اضافه کردن تراس یک ایراد و خلاف بر پروانه محسوب می شود و باید به شهرداری هزینه آن را پرداخت نمائید. باید رضایت اعضا را به صورت محضری جلب کنید و در مرحله دوم به شهرداری مراجعه و نسبت به احداث تراس اقدام نمائید.