مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وقت بخیرمادرم در سالهای پیش پدر و مادرش فوت کردند خانه زمین پول و طلا از انها ارث مانده ولی برادران و خواهرانش اصلا قصد تقسیم ندارند و یک خواهر55ساله دارند که ازدواج نکرده ودرخانه انها سکونت میکندو حقوق بازنشستگی میگیرد تا به حال حسابهای بانکی را برداشت کرده اند و در زمین کشاورزی میکنند و اصلا حاضرنیستند که اموال را تقسیم کنند چگونه باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

انحصار ورثه وسپس تحریر ترکه انجام وپس ازآن دادخواست تقسیم ترکه بدهید.اموال به راحتی به نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم ،فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مادر شما قبل از پدربزرگ و مادربزرگ فوت کرده باشد از ماترک
پدربزرگ و مادربزرگ ، ارثی به شما نخواهد رسید

ولی اگر مادر شما بعد از پدربزرگ و مادربزرگ فوت کرده باشد شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را ‌ مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت ‌تمام ورثه مطرح نمایید