مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت مغازه

با عرض سلام
پدر من 30 سال قبل مغازه ای رو به صورت سرقفلی از شخص A و همچنین مالکیت 3 دانگ از 6 دانگ رو طی یک قرارداد دستی از شخص B خریداری کردند و تا 10 سال قبل به شخص B از بابت 3 دانگ اجاره ناچیزی بابت مالکیت به صورت سالانه میدادند لیکن بعد از فوت شخص B ورثه فروشنده ادعای 6 دانگ مالکیت و سرقفلی را دارند و ما به جز مبایعه نامه و رسیدهای دستی اجاره چیزی نداریم. لازم به ذکر است سند مالکیت 6 دانگش هم به نام شخص B از زمان قدیم باقی مانده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن مبایعه نامه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید با استناد به مبایعه‌نامه خرید و فیش های پرداخت اجاره بها ، ادعای مالکیت 3 دانگ و سرقفلی را اثبات نمایید و لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و برای دادگاه ارسال نمایید

و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت 3 دانگ را مطرح نمایید و ...