مشاوره حقوقی رایگان - ثبت به عنوان مدیر عامل در یک شرکت

من در سال 1392 مدرک لیسانسم را برای رتبه بندی در اختیار یک شرکت گذاشتم و قرارداد 2 ساله با آنها بستم ولی تا الان که پیگیری کردم هنوز از مدرکم استفاده می کنند. میخواستم ببینم که چه راهی برای آزاد کردن مدرکم دارم؟ آیا به عنوان مدیرعامل اون شرکت قدرتی دارم تا مجبورشون کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه مدرک خود برای شرکت بفرستید اگر پاسخی ندادند دادخواست الزام بر استرداد مدرک مطرح نمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که ترتیب اثر ندادند شکایت کیفری مطرح کنید برای تنظیم اظهارنامه می توانید از وکلا سایت کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد مدارک را علیه ان شرکت اقامه کنید