مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و تخریب دوربین

با سلام
بنده در یک بازارچه مغازه دارم
حدودا از دو ماه پیش متوجه شدم از وسایل و اجناس مغازه کم میشود
و نسبت به تهیه دوربین مدار بسته اقدام نمودم.
بازارچه دارای 2 نگهبان شبانه میباشد.
بعد از چند روز متوجه از کار افتادن دوربین و تخریب دوربین توسط نگهبان شدم.
در تصاویر دوربین کاملا مشخص است
که با آوردن چوب دستی بلند ار پشت با ضربه به دوربین باعث تخریب دوربین میشود.
و برای بنده ثابت شده که نگهبان در این مدت دو سال نگهبانی شبانه کرکره مغازه را بالا زده و از اجناس مغازه سرقت نموده.
ولی غیر از تصویر تخریب دوربین هیچ مدرکی ندارم.
آیا در صورت شکایت میتوانم اموالی که در این مدت سرقت شده را از ایشان
مطالبه نمایم.
آیا شانسی برای محکوم کردن ایشان وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعلام سرقت کنید با گزارش پلیس شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری شانس موفقیت متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون اگر شخصی مدعی چیزی گردد خود مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید

از بابت تخریب دوربین شما میتوانید شکوائیه تخریب عمدی را اقامه نمایید و به فیلم دوربین استناد نمایید

و میتوانید شکوائیه سرقت را مطرح نمایید ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید