مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه

باسلام من از شوهرم دارم طلاق میگیرم و شوهرم از من برای طلا شکایت کرده و اما طلاها در زمان مراسم نامزدی به عنوان هدیه به من داده شده است و هیچ صحبتی در این مورد که من باید پس بدم به شوهرم نبوده چطوری از خودم دفاع کنم
؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
لایحه تخصصی تنظیم گردد و

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگر طلاهای مورد ادعای سر عقد را تبدیل به طلاهای دیگر نمودید یا فروخته باشید قابل پس گرفتن نیست.همچنین اگر طلاها را دیگران غیر از شوهر بشما داده اند قابل عودت به شوهر نیست.ضمنا دوران نامزدی مورد نظر قانون با دوران بعد از عقد و قبل از عروسی، فرق دارد.