مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام بنده دیروز اومدم از طریق سایت عدل ایران فکنم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه بگیرم همه کاراشو کردم امروز برام ی ابلاغیه اومد توش ک نوشته شده

پيرو درخواست شما با كد رهگيري ... مبني بر صدور گواهي عدم سوء پيشينه كيفري، با توجه به ضرورت بررسي درخواست مطروحه به واحد سجل كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان .... مراجعه نمائيد.

این چه معنی میده بزرگواران عزیز

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا یک سابقه غیر موثر وجود دارد