مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی

سلام و خسته‌نباشید خدمت شما من چسنم که کمتر بود یه پسری باهام دوست شده‌بود و به دروغ بهم وعده ازدواج دروغی داده‌بود و 4سال هم منو علاف خودش کرده بود و بعد از 4سال بهم گفت منو نمیخواد و رفت.
تا اینکه 1سال بعدش بهم زنگ میزد و پیام میداد و هی برام مزاحمت ایجاد میکرد و هی منو تهدید میکرد و هی ازم باج میخواست و هنوز هم بخدا ادامه داره بخدا خسته شدم نمیدونم میشه بگید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی با در دست داشتن دلایل و مدارک کافی جهت ثبت شکایت اقدام بفرمایید