مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از مستاجر

بنده به مدت سه سال خانه ام را به شخصی اجاره دادم بعد از سه سال گفتم تخلیه کنید ما را کتک زدند و جلوی همسایگان آبروریزی و تهمتهای ناروا زدند بعد هم کلید را نمی آوردند که بتوانم اجاره دهم خلاصه هم ماشکایت کردیم هم آنها و در ازای چک ثبت شده خانه را تحویل دادند ولی خسارت زدند ودر کلانتری گفتند بخاطر حل بشه چک مبلغ کامل را بده تاکلید را تحویل بگیری آیا میتوانم مبلغ را به حساب دادگستری بریزم که بعد از کارشناسی وگرفتن خسارتها پول مستاجرداده بشه وایا نامه رفع سوچک بهم میدهند چون مستاجر چک مرا برگه خواهد کرد ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل کوچک را بزرگ کردید تلفنی تماس بگیرید خیلی توضیح دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید التدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بر اساس نظر کارشناسی