مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک و ماده 318 تجارت

چکی با سررسید سال 90 را سال 97 برگشت زدم. شکایت کردم. قاضی به استناد ماده 318 قانون تجارت تاخیر تادیه اونو از تاریخ دادخواست زده و گفته چک بالای 5 سال مشمول اوراق تجاری نیست. و سند عادی است. در صورتی که ماده 318 گفته بین تجار معامله صورت گیرد. در صورتی من فروشنده عادی و طرف راننده کامیون و مصرف کننده هست. لطفا راهنمایی کنید که چه تجدید نظری بنویسم.

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

نیاز به لایحه کامل داره و بررسی دقیق ولی به نظرم رای دادگاه درست بوده