مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه رسمی توسط متهم

از شخصی به عنوان معاونت در جرم و شخصی انجام دهنده جرم که از مادرم تحت عنوان ابلاغ قضایی بر سر اختلاف قطعه زمینی اثر انگشت گرفته و فرار کرده اند و حالا که ازشون شکایت کردیم اقرارنامه محضری تهیه کردن که در محل مورد نظر نبودیم و اگر اثرانگشتی تحت هر عنوانی گرفته شده باشه باطله! آیا این خود دلیل بر انجام جرم نیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقرار در هر صورت نافذ نیست بلکه بایستی اعتبار و درستی آن سنجیده شود. شاید اقرار تحت شکنجه و از روی اکراه به وقوع پیوسته باشد که در اینصورت اقرار صحیح و نافذ نمیباشد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.