مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام و خسته نباشید
من قبلا از تهران خودرویی خریداری کردم که اولین پلاکم بود.. حالا در شهری دیگر که جابجا شدم خودرو رو فروختم و تعویض پلاک انجام دادم...الان خودرویی ثبت نام کردم و آیا با تحویل خودرو همان پلاک شخصیم که برا تهران بوده رو میدن با یه پلاک جدید مال همین شهرستان که هستم..؟؟؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

اگر نشانیتون را در تهران اثبات کنید پلاک تهران میتونید بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
پلاک جدید همون شهرستانی که رفتید رو میگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در تهران زندگی کنید و بیمه تامین اجتماعی تهران باشد محل تولد تهران و محل مدرسه فرزندتان تهران باشد وبا جواز کسب تهران داشته باشید به شما پلاک تهران را میدهند چون خیلی نسبت به پلاک تهران خیلی حساس شده اند .